L A  M Y S O R E  V O O R  P R O F E S S I O N A L S

PRODUCTEN, OPLEIDING OF CURSUS

La Mysore cosmetics richt zich ook op de schoonheidsspecialist als professional. Tegenwoordig is natuurlijke cosmetica trendy en de consument is zeer kritisch naar het gebruik van huidverzorgingsproducten.
La Mysore whiteline is niet alleen natuurlijk maar ook worden de ingrediënten zoveel mogelijk biologisch geteeld. La Mysore wordt niet op dieren getest, bezit geen kunstmatige geur en kleurstoffen en is vrij van parabenen.
Zelfs de verpakking is biologisch afbreekbaar en door het unieke airless systeem kun je ook 100 % van de inhoud gebruiken.
Door de unieke formule van combineren is de whiteline compact en is het instappakket betaalbaar.
La Mysore heeft in februari 2016 een internationale prijs gewonnen als : Best Organic Product 2015.  

La Mysore biedt daarnaast trainingen  aan die je onderscheidt van anderen . Zeer gewild is de cursus epileren met draad…..
Overweegt u een training of cursus? Of wilt u in uw salon werken met een prachtig gecertificeerd natuurlijk product ?
Wij helpen u graag verder. Bel ons of mail ons via het contactformulier.

La Mysore Goldline !  De exclusieve ant-aging lijn van La Mysore.

La Mysore heeft zeer recent een exclusief parfumconcept gelanceerd welke ook voor de professional beschikbaar is.  Le Parfum heeft 12 unieke “niche”damesgeuren en 4 herengeuren. Daarnaast is Le Parfum ook nog eens duurzaam daar het parfumflesje indien deze leeg is, wederom gevuld kan worden met het favoriete parfum. Onderscheidt jezelf en je salon en laat de klant genieten van unieke en exclusieve parfums.

La Mysore Herbs

Wil jij jezelf onderscheiden en jouw klanten iets unieks aanbieden?
Dan heeft La Mysore voor jou een uniek behandelconcept met verse kruiden, oliën, hydrolaten en etherische oliën. Een 100 % natuurlijke manier van behandelen met een ware geursensatie voor de klant. Laat de kracht van de natuur haar werk doen en verras je klanten met een onderscheidende manier van behandelen.
Een prachtige Secretbox met alle benodigde ingrediënten om jouw klanten te laten stralen.  Benieuwd naar dit winnende concept?
Ervaar het eerst zelf en je bent direct verkocht ….

OPLEIDINGEN

Een greep uit onze opleidingen voor professionals:

EPILEREN MET TOUW

Doel van de cursus is het verwijderen van haartjes in het gezicht of ander lichaamsdeel door epileren met een touwtje. Door het gebruik van een touwtje wordt de haar met het haarzakje verwijderd. Doordat je de huid niet aanraakt is dit tegelijkertijd een uiterst hygiënische manier van epileren. De huid wordt door de beweging van het touwtje tevens gemasseerd, zorgt voor een betere doorbloeding en versteviging. Het epileren met touwtje is een unieke manier die een bepaalde techniek vereist die slechts te verkrijgen is door het veel te doen. Je leert de geschiedenis en techniek van werken met een touwtje.

Daarnaast wordt er uitgebreid op het gezicht geoefend Er wordt geleerd hoe de wenkbrauwen op oosterse wijze wordt gemodelleerd en hoe de snijtechniek wordt toegepast. Tevens leer je hoe je jezelf kunt epileren met draad.

Kosten van deze uitgebreide cursus zijn: € 199,00 excl. 21% btw
Inbegrepen bij de workshop is een Hand-out, certificaat, koffie en thee (lunch zelf meenemen).

Minimaal 2 personen, bij 1 persoon toeslag privécursus € 50,00
Data: in overleg.

KRUIDENSTEMPEL MASSAGE

Kruidenstempelmassage is, zoals de naam al doet vermoeden, een massage met warme kruidenstempels. Kruidenstempels zijn bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten.

Deze massage is Oosters van oorsprong, maar wel aangepast aan de behoeften van de Westerse mens. Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden.
Kortom, kruidenstempel massage brengt ontspanning, welzijn en genot, en heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.
De massage met stempels activeert de stofwisseling en verbetert de bloedsomloop.

De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend. De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust. Een kruidenstempel massage is ideaal voor wie gespannen, moe of opgebrand en lusteloos is.

Kosten voor deze cursus van 1 dagdeel zijn € 119,00
Inbegrepen: handout, certificaat, koffie en thee lunch zelf meenemen).

BASISCURSUS ONTSPANNENDE MASSAGE

De cursus ontspanningsmassage staat open voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot massage en het is dan ook dé beginnerscursus bij uitstek voor iedereen die beroepshalve aan de slag wil in de (sport) massage- en wellnesssector.

Ontspanningsmassage vormt de basis van alle andere massages. Het is een klassieke ontspanningsmassage, waarbij een geheel van massagetechnieken, – zoals strijkingen, knedingen, schudden en fricties-, aangewend wordt om de ontvanger een heerlijke ervaring te bezorgen .De ontspanningsmassage is gericht op de algehele ontspanning van lichaam en geest en verzacht de pijn en stijfheid in spieren en gewrichten, verbeteren de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

De rustgevende en herstelbevorderende ontspanningsmassage neemt de spanning weg in de spieren en vermindert het stressniveau in lichaam en geest. Dit leidt tot een betere gezondheid en gevoel van welbevinden.
De ontspanningsmassage richt zich voornamelijk op de spieren. Door basisgrepen zoals strijkingen, knedingen, drukken en schudden wordt er invloed uitgeoefend op de spieren. Bij pijn of stijfheid wordt de betrokken plek behandeld met specifieke grepen.

Kosten voor deze 1 daagse basiscursus massage zijn € 159,00
Inbegrepen zijn: handout, certificaat, koffie en thee (2 kleine handoeken zelf meenemen). Lunch zelf meenemen.

Menu