L E  P A R F U M

CREATE YOUR OWN PERFUME

Je hebt ongetwijfeld gedroomd over de dag dat jij je eigen persoonlijke parfum zou vinden. Een parfum dat helemaal jou is. Exclusively you! Een parfum dat zich onderscheidt van anderen. Zo uniek, dat er maar één op de wereld van is. Deze droom wordt werkelijkheid bij Le Parfum van La Mysore in Bussum en Emmeloord waar je geheel in privé-sfeer je eigen, unieke, exclusieve parfum kunt maken.

Inhoud is 50 ml parfum
aantal deelnemers is 1-4 personen
Prijs van dit privé arrangement is € 199,00
2e, 3e en 4e persoon 50% korting,
meer personen?  graag even overleg …

“Twee dingen maken een vrouw onvergetelijk: haar tranen en haar parfum”

Maak kennis met de wereld van parfum, 120 verschillende essences van waaruit jij jouw eigen, unieke parfum gaat maken . Bloemig, fruitig of toch een tikkeltje spicy. Een fantastische geurervaring met een  “one of a kind perfume” in een klassieke parfumfles met verstuiver als resultaat.

EXCLUSIEVE DAMES- EN HERENGEUREN

Bij Le Parfum van La Mysore vind je hoogwaardige parfums uit een selectie van diverse geurfamilies. Exclusieve dames- en herengeuren die passen bij de verschillende persoonlijkheden. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een parfum dat naadloos aansluit op je persoonlijkheid. De geuren zijn geclassificeerd in 4 persoonlijkheden, waardoor jouw ideale parfum er altijd bij zit. Of je nu een “Lucht”, “Aarde”, “Water” of “Vuur” type bent. Bij Le Parfum ben je aan het juiste adres.

Maak je keuze uit verschillende soorten parfumflesjes en de inhoud en laat ze achteraf weer vullen met je favoriete parfum. Deze duurzame keuze voorkomt onnodig weggooien van lege parfumflesjes. Bij Le Parfum kun je kiezen uit een aantal bijzondere parfumarrangementen. Wil jij ook je persoonlijke en unieke parfum maken ? Kom dan snel langs in 1 van onze vestigingen en laat je inspireren door de magische en fascinerende wereld van parfum.

Welke persoonlijkheid bezit jij ?
Aarde : Nauwkeurig, Concreet, Zintuiggericht, Beheerder, Perfectionist
Aarde Parfums zijn: Calme, Sensuelle, Soif de Vie en Précis

Water : Betrokken, Sociaal, Gevoelsmatig, Sfeerbrenger, Inlevingsvermogen
Water parfums zijn: Sensible, Aimable, Delicat en Empatique

Lucht : Logica, Objectiviteit, Analytisch, Luchtig, Oordeelvormend
Lucht parfums zijn: Optimist, Logique, Idealiste en Objectif

Vuur  : Enthousiast, Fantasie, optimist, Ondernemer, Creatief, Improviseren
Vuur parfums zijn: Passioné, Vision, Escapade en Excité

De “ready made” parfums zijn verkrijgbaar in diverse inhoudsmaten ( 10, 15, 30 en 50 ml ) en zijn verkrijgbaar vanaf € 39,50

“Parfum is als chocolade maar dan zonder calorieën, als een cocktail maar zonder de kater, als een vakantie vanwaar je nooit hoeft terug te komen“

De magische wereld van parfum

Samen met onze gediplomeerde master creator start het arrangement met uitleg over het ontstaan en de geschiedenis, waarna wij je meenemen in de magische wereld van parfum. Een ontdekkingsreis naar ruim 120 geuren waarmee jij je unieke parfum gaat creëren.

Persoonlijkheidstest

Le Parfum biedt de mogelijkheid dit arrangement uit te breiden met een persoonlijkheidstest. Welke geur past nu eigenlijk het beste bij jou? Tijdens deze parfumsessie achterhalen we eerst wat voor type persoonlijkheid je bent. Vervolgens bepalen we samen welke richting qua geur we op gaan. Wat wil je bereiken met je unieke, persoonlijke parfum? Het maken van je eigen parfum is in privésfeer, duurt ongeveer 2 uur en is voor 1 tot 2 personen. Reserveren is gewenst.

Geur ceremonieel

Tijdens het geur ceremonieel wordt uitleg gegeven over de diverse “noten” waaruit een parfum ontstaat. Je verkent de verschillende geurfamilies en ontdekt welke jouw voorkeur heeft. Van daaruit start je met het creëren van je eigen parfum. Stap voor stap krijgt jouw parfum haar identiteit. Iedere stap in het proces wordt genoteerd en vastgelegd zodat je te allen tijde jouw eigen creatie nogmaals kunt (laten) maken. Als je parfum gereed is, maak je een keuze uit één van de verschillende parfumflesjes en kies je desgewenst voor een chique verstuiver.

GEURTHERAPIE

Eén van de krachtigste eigenschappen van parfum is het effect ervan op de psyche. Geuren worden rechtsreeks verwerkt door het lymbische systeem in de hersenen. Denk maar eens aan de herinneringen die je ophaalt bij het ruiken van een bepaalde geur, zoals de geur van vers gebakken cake of de geur van een bos bloemen. Allemaal het werk van de hersenen.

Bij Le Parfum kun je een eigen parfum maken dat niet alleen heel persoonlijk en exclusief is, maar dat tevens perfect bij je past en je in evenwicht brengt. Geurtherapie levert een positieve bijdrage aan de gevoelsemotie. Geuren worden van jongs af aan opgeslagen in onze hersenen en maken dat we ons blij of verdrietig voelen indien we bepaalde geurstoffen ruiken.

Le Parfum biedt de mogelijkheid geuren te gebruiken bij het behandelen van psychische aandoeningen. Geuren kunnen op een onbewust niveau zo’n sterke invloed hebben dat ze therapeutisch gebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan de behandeling van:

  • Slapeloosheid
  • Gebrek aan zelfvertrouwen
  • Depressiviteit
  • Angst
  • Hyperventilatie
  • Rouwverwerking
  • Faalangst

Kom gerust eens langs en laat je verrassen wat dit arrangement met je doet.

“Parfum is de meest intense vorm van herinnering“

WORKSHOP “Parfum Bar”

Le parfum biedt kleine groepen de mogelijkheid om gezellig aan de grote parfumbar je eigen parfum te maken. In deze workshop maak je je eigen parfum, waarbij je kiest uit een selectie van onze beste geuren. Wij helpen je daar natuurlijk bij. De Parfum Bar is een hele leuke activiteit voor een vriendinnen dag, verjaardag, teamuitje of gewoon een leuke activiteit voor het gezin.

Uiteraard is een stukje geschiedenis van parfum onderdeel van deze leuke en vooral informele activiteit. Laat je verrassen door de wereld van geuressences en maak jouw parfum zoals niemand anders deze heeft. Na afloop ga je naar huis met een persoonlijk parfum van 30 ml.

Prijs van dit arrangement is € 89,00 p.p.

In overleg kunnen we deze workshop aankleden met een hapje en een drankje. Tijdens het reserveren kun je dit aangeven en bespreken. Le parfum staat garant voor een bijzondere ervaring, waarbij we rekening houden met je wensen.

Deze “Parfum Bar” workshop is mogelijk vanaf 4 tot maximaal 6 personen en duurt 2,5 tot 3  uur. Bij meer personen is overleg gewenst. Deze workshop is altijd op afspraak en mogelijk in zowel Bussum als in Emmeloord.

Menu