H U I D V E R J O N G I N G  E N   -P R O B L E M E N

Een greep uit onze behandelingen:

Mesotherapie

Een gezonde huid kan niet zonder goede vitamines. Weet jij welke vitamines jouw huid nodig heeft? Wij kunnen je daarbij een handje helpen. Op basis van een vitamine-onderzoek adviseren wij een perfecte anti-aging cocktail op basis van vitamines , mineralen, plantenextracten en bio-actieve stoffen zoals hyaluronzuur.

Met een fijne naald worden de stoffen toegediend, dit is niet geheel pijnloos. De ervaring leert dat dit over het algemeen goed te verdragen is.

Daar iedere huid anders is, wordt er vooraf een intakegesprek gevoerd  voordat er met mesotherapie gestart wordt.

Prijzen vanaf  € 159,00

Voor meer info kunt u uiteraard contact met ons opnemen..

Resultaat

Dermaroller

De Dermaroller stimuleert de huid tot aanmaak van nieuw collageen en elastine.

Deze doeltreffende huidverbeterende procedure zet de huid op een zeer krachtige wijze aan om zichzelf te herstellen door de aanmaak van nieuw collageen en elastine intensief te stimuleren. Het eenvoudige maar uiterst doeltreffende principe van de dermaroller is een trommelvormig apparaatje dat 192 fijne micronaalden bevat van 0,5 tot 1,5 mm lang.

Deze naaldjes penetreren de dermis herhaaldelijk, ongeveer 20 maal bij het rollen ervan over het huidoppervlak. De huidcellen reageren op deze kleine prikjes in de huid.

Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid zeer krachtig waardoor rimpels en oneffenheden verdwijnen en waardoor de huidtextuur wordt verbeterd.

€ 99,00 per behandeling

Dermabrasie

Dermabrasie is een goede methode om dode huidcellen te verwijderen. Tijdens de behandeling wordt uw huid met een diamanten mondstuk gepeeld. Het schurende effect zorgt dat dode huidcellen verwijderd worden en celvernieuwing gestimuleerd wordt.

Bij een kuur van 6 behandelingen betaalt u er 5.

€ 49,00 per losse behandeling

Greenpeeling

In 5 dagen een nieuwe huid met de Green Peel Kruidendieptepeelingkuur. De Green Peel is samengesteld uit planten, mineralen, enzymen en vitaminen die door middel van een aangepaste massage in de huid dringen. Door de actie van de microdelen eigen aan planten wordt een zacht, pijnloze afpeeling van de bovenste huidlaag gestimuleerd. De speciale massage die door de schoonheidsspecialiste met het Green Peel mengsel wordt uitgevoerd, bewerkt het volgende:

1. Sterke doorbloeding
De intensifiering van de doorbloeding leidt tot een activering van de stofwisseling en tot een zuivering van de huid.

2. Verbetering van de microcirculatie
Door de verbetering van de bloedcirculatie in de capillaire vaten tussen de opperhuid en de lederhuid ontstaat een verhoogde voorziening van zuurstof en voedingsstoffen in de huid.

3. Loskomen van de huidlagen over hele oppervlakten
Daardoor wordt de groeizone van de huid voor nieuwe vorming van cellen gestimuleerd. Er volgt een versterkte regeneratie van de epidermis en de bovenste lagen van de cutis.

4. Nieuwe vorming van lichaamseigen collageen
Dit leidt tot een verbetering van de huidkwaliteit wat kleur en relief betreft, tot een verstrakking van de huid, tot een uitvlakken van de huidplooien en tot het verwijderen of verminderen en uitvlakken van littekens.

5. Comedolitische werking
Bij acne en onzuivere huid wordt de verhoorning bij de uitscheidingsgang van de talgklier vermindert en zo wordt de nieuwe vorming van comedones verhinderd of verminderd. bestaande comedones worden losgemaakt en vrijgelegd, geslotene vlugger in opene veranderd. De verhoogde doorbloeding bevordert de genezing en verwijdering van papels en puisten.

€ 79,00 per behandeling

Acne behandeling met Skin Scrubber

Door een uitgebalanceerde, niet pijnlijke toepassing van geluidsgolven, ontstaat er een trilling diep in de huid en zal er in het naast elkaar gelegen weefsel door wrijving warmte ontstaan. Door deze warmte zal de talg in de poriën vloeibaar worden, waarna deze met een speciale spatel op hygiënische wijze kan worden verwijderd. Naast deze intensieve dieptereiniging, worden tevens de dode huidcellen en huidschilfers opgenomen en afgevoerd, waarna de huid in optimale conditie is om producten op te nemen.

Door de uitgebalanceerde combinatie van Ultrasound en Galvanische stroom is het mogelijk om actieve werkstoffen diep in de huid te brengen en zodoende de bloedcirculatie en het celmetabolisme te activeren, hierdoor ontstaat een regenerend effect en zal het aangedane weefsel zich herstellen en de afvalstoffen via de lymfen worden afgevoerd. Door het vrijkomen van zuurstof en de kalmerende werking zal uw huid duidelijk zichtbaar verbeteren.

Nu bij een kuur van 6 behandelingen 1 extra behandeling gratis.

25 minuten behandeling € 49,00
50 minuten behandeling € 79,00

Verwijderen couperose, pigmentvlekken en steelwratjes met T-AWAY

De behandelingen met de T-away zijn weefselvriendelijk en zo goed als pijnloos. Aangezien de weefselbelasting minimaal is, worden er doorgaans geen pigmentvlekken of littekens aan overgehouden. Normaliter is 1 behandeling voldoende, soms echter bij bloedvatafwijkingen zoals bv. couperose zijn 1-3 behandelingen nodig.

Bloedvatafwijkingen zoals Couperose (gesprongen rode adertjes), Spider Naevus, Bloedblaasjes, Acne Rosacea kunnen d.m.v. het aanstippen met warmte gecoaguleerd (smelten van eiwitten) worden. Er ontstaat een korstje op het behandelde gebied wat er na enkele dagen afvalt, dan ontstaat er een lichtroze huid. De huid kleurt zich vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur.

Prijs vanaf € 45,00 , is afhankelijk van het te behandelen oppervlak.

LED Skin Light Therapy

Een 100% natuurlijke behandeling voor huidvernieuwing , huidverjonging en huidverbetering d.m.v. kleur- en lichttherapie en de werking van huidverzorgende producten te intensiveren. Het energetische licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor alle huidcellen energie opdoen en gestimuleerd worden om nieuwe collageen en elastine aan te maken.

De LED Skin Light huidlamp is een professionele huidbehandelingslamp welke gebruik maakt van de kracht van “zuiver”rood en blauw LED licht. Dit licht stimuleert de diepere huidlagen wat leidt tot een verbeterde huidspanning en elasticiteit.

Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen, de vochtbalans verbetert, couperose en pigmentvlekken verzachten, de poriën verkleinen, de huid wordt gladder en een geïrriteerde huid wordt weer gezond. Bovendien verbetert de spankracht van de huidstructuur met een duidelijke versteviging en lifting van de huid tot gevolg. Daarnaast vermindert de LED Skin Light huidlamp de colagenese (natuurlijke afbraak van collageen onder invloed van vrije radicalen).

Prijs vanaf € 79,00 , is i.c.m. gezichtsbehandeling.

Menu