G E Z I C H T S B E H A N D E L I N G E N

MESOTHERAPIE

Een gezonde huid kan niet zonder goede vitamines. Weet jij welke vitamines jouw huid nodig heeft? Wij kunnen je daarbij een handje helpen. Op basis van een vitamine-onderzoek adviseren wij een perfecte anti-aging cocktail op basis van vitamines , mineralen, plantenextracten en bio-actieve stoffen zoals hyaluronzuur.

Met een fijne naald worden de stoffen toegediend, dit is niet geheel pijnloos. De ervaring leert dat dit over het algemeen goed te verdragen is.

Daar iedere huid anders is, wordt er vooraf een intakegesprek gevoerd  voordat er met mesotherapie gestart wordt.

Prijzen vanaf € 159,00

Voor meer info kunt u uiteraard contact met ons opnemen..

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Een greep uit onze gezichtsbehandelingen:

COUTURE  SKIN THERAPY TREATMENT

Couture Skin Therapy van La Mysore is uniek in de hedendaagse tijd van complexe huidverzorging. Uniek is de speciale facial die helemaal afgestemd is op de resultaten van de scan. Uw huid krijgt precies wat het nodig heeft!

Couture Skincare Treatment: een complete facial afgestemd op de resultaten van de scan. Prijs: € 135,00  (behandeling van 60 minuten exclusief epileren en verven) Prijs van de scan is € 199.00
In kuurverband (8 behandelingen) ontvangt u tevens 3 gratis supplementen
t.w.v. € 100,00  (therapeut adviseert in deze)

La Mysore Herbs Skin Rejuvenation

Gezichtsbehandeling met producten van La Mysore in combinatie met professionele cosmetische apparatuur:
Dit kan zijn Dermabrasie / LED Light collageen Therapy / Ultrasound waarmee voedende bestanddelen worden ingesluisd of Skinscrubber ter bestrijding van acne, etc.

  • 25 minuten voor € 49,00 / + wenkbrauwen epileren € 15,00 extra
  • 50 minuten voor € 79,00 / + wenkbrauwen epileren € 10,00 extra
  • 75 minuten voor € 119,00 inclusief epileren wenkbrauwen & bovenlip

La Mysore Puur Zyba
anti-aging op oosterse wijze

Voorafgaand aan deze holistische beautybehandeling worden de huidklachten en -wensen besproken. Er wordt een diagnose gemaakt aan de hand van de polsslag, tong en ogen zodat de juiste kruiden en een op maat gemaakte vitamine-cocktail samengesteld kan worden.

De behandeling start met een uitgebreide reiniging en het aanbrengen van kruidenmaskers die de huid een boost geven. Deze kruiden bereiden de huid voor op de deegrollermassage en de naaldtherapie. De Oosterse massage zorgt dat de doorbloeding van de huid op gang gebracht wordt.
Dit heeft als voordeel dat de cocktail in de volgende stap beter opgenomen kan worden.
Na de massage wordt de speciale cocktail met een fijne naald in de huid aangebracht ( Mesotherapie )  Dit is niet pijnloos maar over het algemeen goed te verdragen, het is te vergelijken met epileren. Er kan wat roodheid ontstaan dat vrij snel verdwenen zal zijn. De behandeling wordt afgesloten met de producten van La Mysore.

Prijs van deze exclusieve 3 in 1 behandeling is vanaf € 159,00

La Mysore Herbs Treatments

Tijdens deze unieke gezichtsbehandelingen welke worden afgestemd op leeftijd, conditie, kleur van de huid en uiteraard de wensen van de klant. Er wordt gebruik gemaakt van verse kruiden, olien en hydrolaten in combinatie met cosmetische apparatuur. Laat de natuur haar werk doen!

  • Cleopatra Facial 50 min. voor € 79,00 + wenkbrauwen epileren
    € 15,00 extra
  • 1001 Nacht  75 min. voor € 119,00 + wenkbrauwen epileren
    € 15,00 extra
Menu